Novosti

30.travanj.2013.

UPISI U PLIVAČKI KLUB ZADAR

PK ZadarPlivanje!!
Bazičan sport koji pozitivno utječe na:
● rast ●razvoj ●socijalizaciju ●razvoj svih motoričkih sposobnosti.
Kao individualan sport daje mogućnost samoostvarivanja a u svojoj grupi djeca će steći
prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.
Bilo da ste plivač ili budući plivač, dođite na bazen Višnjik, plivajte i učite s nama kroz igru i zabavu. Upisi su tokom cijele godine.

UPISI U ŠKOLU PLIVANJA
Plivački klub „Zadar“ poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake na upis u školu plivanja. U plivačkoj školi plivači uz pomoć educiranog kadra uče pravilno disati, plutati, skakati na noge i na glavu i pravilno plivati sve 4 plivačke tehnike (kraul, leđno, prsno, delfin). Treningu u vodi prethodi uvodni dio sata na suhom gdje djeca rade na poboljšanju motoričkih sposobnosti, druže se i igraju.
Prije upisa u školu plivanja svako dijete prolazi testiranje za upis koje se održava svaki radni dan od ponedjeljka do petka u 9:30 i 17:30 ( trenerica Josipa Nekić, prof. , 098/137 4604). Nakon testiranja saznati ćete termin održavanja treninga.
Treninzi se održavaju 3 x tjedno u dvije smjene, ovisno o smjeni u školi. Mjesečna članarina za jedno dijete iznosi 200,00 kuna, za drugo 150,00 kuna, a treće dijete gratis.

UPISI ZA OBUKU NEPLIVAČA
Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalni(ji) u vodi. Program obuke neplivača P.K. "Zadar" verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Prijaviti dijete u obuku neplivača možete putem e-maila na adresu: info@pkzadar.hr, anja.pkzadar@gmail.com, mobitela na broj 099/8038521 ili dolaskom u ured P.K. „Zadar“ na bazenu Višnjik! Radno vrijeme ureda na bazenu Višnjik: radnim danom od 08:00 do 10:00, popodne od 17:00 – 19:00 sati.

Nakon obuke neplivača, mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja PK Zadar.

PRIJAVE I INFORMACIJE:
e-mail: info@pkzadar.hr,
anja.pkzadar@gmail.com
mob: 099/803 8521,
098/137 4604

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu