Novosti

15.svibanj.2013.

ZAVRŠEN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA, UPISI U TIJEKU

PK ZadarJučer je u P.K. ZADAR završen treći ovosezonski turnus obuke neplivača. Ovaj tečaj u trajanju od 15 sati vodila je trenerica Silva Žabo, a sudjelovalo je 9 malih polaznika: Lana Jovanović, Pavo Komina, Ante Mikulić, Šimun Ricov, Sara Zorić, Tomislav Žunić, Mihael Nimac, Duje Bačinić i Lukas Kujundžić.

Tečaj je završio provjerom znanja plivanja, a svim malcima i njihovim roditeljima uprava i treneri Plivačkog kluba Zadar čestitaju na uspješnom savladavanju programa.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com.

Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta.
Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno, zabavljajući i igrajući se, pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača. Program obuke osmišljen je za djecu od pune četiri godine (i starije) koja imaju želju naučiti plivati a provodi se po verificiranom programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (2010.g. program obuke neplivača P.K. Zadar trenerice Danijele Kurtin, prof. verificiran je od strane Ministarstva).

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu