Novosti

01.lipanj.2013.

Završen četvrti ovosezonski tečaj obuke neplivača

PK ZadarJutros je u P.K. ZADAR završio četvrti ovosezonski turnus obuke neplivača. Ovaj tečaj u trajanju od 15 sati vodili su treneri Željko Olujić i Ivana Jozić, a sudjelovalo je 15 malih polaznika: Roko Vukša, Bartul Mitrović, Lena Švorinić, Tia Gospić, Zara Dukić, Viktorija Jelić, Ivica Aleksić, Ivan Klarin, Cvita Lenkić, Loreta Jelenković, Marta Gudelj, Emma Jurišić, Tristian Molgiljevski, Sebastijan Mogiljevski i Lenart Radulić.

Tečaj je završio provjerom znanja plivanja, a svim malcima i njihovim roditeljima uprava i treneri Plivačkog kluba Zadar čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Slijedeći turnus obuke neplivača započinje 17.06.2013.. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com.
Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta.
Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno, zabavljajući i igrajući se, pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača. Program obuke osmišljen je za djecu od pune četiri godine (i starije) koja imaju želju naučiti plivati a provodi se po verificiranom programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (2010.g. program obuke neplivača P.K. Zadar trenerice Danijele Kurtin, prof. verificiran je od strane Ministarstva).

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu