Novosti

24.lipanj.2013.

ZAVRŠENA DVA TEČAJA OBUKE NEPLIVAČA

PK ZadarProšli tjedan u plivačkom klubu Zadar završena su dva tečaja obuke neplivača. Grupe su vodili treneri Željko Olujić, Silva Žabo i Ivana Jozić, sudjelovalo je 19 malih polaznika: Petar Krešimir Knežević, Margareta Žuža, Karlo Perić, Manuel Grdović, Tonka Burić, Lovre Kolega, Ivano Ćurković, Cvita Ivezić, Josip Pekić, Ivano Bosnić, Lovre Vignjević, Maro Zdunić, Ante Pedisic, Karlo Vulić, Duje Veršić, Val Šimičić, Mihael Ostojić, Nuša Pedišić i Mihovil Dominis.
Tečaji su završili provjerom znanja plivanja, a svim malcima i njihovim roditeljima uprava i treneri Plivačkog kluba Zadar čestitaju na uspješnom savladavanju programa.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Slijedeći turnus obuke neplivača na bazenu Višnjik započinje 26.06.2013.. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com.
Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta.
Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno, zabavljajući i igrajući se, pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača. Program obuke osmišljen je za djecu od pune četiri godine (i starije) koja imaju želju naučiti plivati a provodi se po verificiranom programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (2010.g. program obuke neplivača P.K. Zadar trenerice Danijele Kurtin, prof. verificiran je od strane Ministarstva).

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu