Novosti

21.listopad.2013.

GRAND PRIX I mini GRAND PRIX HRVATSKA

PK ZadarGRAND PRIX HRVATSKA
Od natjecateljske sezone 2013/14 HPS pokreće natjecanje HPS Grand Prix , odnosno povezuje se niz natjecanja u Hrvatskoj kako bi se osigurala natjecanja koja su u skladu s trenažnim procesom, te kao bi plivači i treneri imali kvalitetna natjecanja u svakoj fazi priprema za nastup na državnom prvenstvu.
HPS Grand prix je kreiran po uzoru na FINA Svjetski Kup i očekuje se da dodatno podigne razinu kvalitete natjecanja u kalendaru HPS-a.

HPS mini Grand prix je namijenjen mlađim plivačima i pomoću njega HPS dodatno želi naglasiti kako u ovoj fazi razvoja plivači i plivačice moraju razvijati aerobnu izdržljivost i trenirati sve četiri plivačke tehnike


Natjecanja Grand Prix su u skladu sa Dugoročnim planom razvoja plivača:
Učimo plivati i igramo se
POČETNICI

Učimo sve plivačke tehnike
MLAĐI KADETI

Učimo i treniramo
KADETI

Treniramo za natjecanja
MLAĐI JUNIORI
JUNIORI

Osvajamo medalje

MLAĐI SENIORI
SENIORI

Plivanjem do zdravlja
VETERANISve informacije možete pronaći i pratiti na

www.hps-grand-prix.com

Jedan od važnijih zadataka HPS-a je izrada okvira za stvaranje godišnjeg kalendara plivačkih natjecanja u Hrvatskoj koji klubovima i plivačima u HPS-u pomaže u ostvarenju vizije HPS-a; svima osigurati mogućnost sudjelovanja u kvalitetnim plivačkim programima sukladno osobnim ambicijama.

Vjerujemo da je će HPS Grand Prix stvoriti dodatnu vrijednost hrvatskog plivanja i pozivamo Vas da nam se pridružite na našem zajedničkom putovanju.
HRVATSKI PLIVAČKI SAVEZ

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu