Novosti

07.studeni.2013.

U P.K. "ZADAR" ZAVRŠEN PRVI OVOSEZONSKI TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA

PK ZadarU srijedu 06.11. završio je prvi ovosezonski tečaj obuke neplivača. Ovaj tečaj u trajanju od 15 sati vodili su treneri Željko Olujić i Ivana Jozić, a sudjelovalo je 9 malih polaznika: Jerko Jurlina, Gabrijel Vučković, Ema Jurlina, Luka Bajlo, Nora Rakvin, Laura Paleka, Sara Božić, Ema Serdarević i Mari Žmak.

Tečaj je završio provjerom znanja plivanja, a svim malcima i njihovim roditeljima uprava i treneri plivačkog kluba „Zadar“ čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Slijedeći turnus obuke neplivača započinje 18.11.2013.. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalni(ji) u vodi. Program obuke neplivača P.K. "Zadar" verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
Nakon obuke neplivača, mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja P.K. „Zadar“.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu