Novosti

20.prosinac.2013.

ZAVRŠEN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA

PK ZadarU plivačkom klubu „Zadar“ završen je još jedan tečaj obuke neplivača. Program u trajanju od 15 sati vodio je trener Željko Olujić. Tečaj je završili provjerom znanja plivanja, a svim malcima i njihovim roditeljima uprava i treneri Plivačkog kluba Zadar čestitaju na uspješnom savladavanju programa. Obuku neplivača pohađalo je 5 malih polaznika: Marko Kobaš, Niko Spralja, Lara Škunca, Šimun Ivanov i Lovre Bašić.

Cilj programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta. Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno, zabavljajući i igrajući se, pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača. Program obuke osmišljen je za djecu od pune 4.5 godine (i stariju) koja imaju želju naučiti plivati a provodi se po verificiranom programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (2010.g. program obuke neplivača P.K. Zadar trenerice Danijele Kurtin, prof. verificiran je od strane Ministarstva).

Plivački klub „Zadar“ poziva sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona:
Anja Biloglav; 099 803 8521, 023 312 320 i putem e-maila na tajnik@pkzadar.hr.
Josipa Nekić, prof.; 098 137 4604.

GALERIJA;http://pkzadar.hr/galerija/87/zavrsni-sat-obuke-nepliva-a-19-12-2013

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu