Novosti

14.ožujak.2014.

GRAND PRIX ZADAR - PRESTIŽNO PLIVAČKO NATJECANJE U ORGANIZACIJI P.K. ZADAR

PK ZadarU ORGANIZACIJI P.K. ZADAR PRESTIŽNO PLIVAČKO
NATJECANJE NA BAZENU VIŠNJIK
GRAND PRIX ZADAR
05. i 06. travnja 2014.

Po uzoru na američki sustav natjecanja od sezone 2013/14 Hrvatski plivački savez pokreće seriju GRAND PRIX natjecanja.
GRAND PRIX ZADAR jedno je od 6 kup-natjecanja u 2014. godini, a bazen Višnjik i Plivački klub „Zadar“ domaćini ovog pravog plivačkog spektakla! I dok su najjači plivači u državi redoviti gosti 50 metarskih bazena u najvećim plivačkim centrima: Zagrebu, Rijeci , Splitu, Sisku na GP Zadar dolaze s posebno velikim motivom!
Na 25 metarskom bazenu Višnjik Hrvatska plivačka krema "loviti" će norme za Svjetsko prvenstvo seniora u malim bazenima koje će se održati u prosincu 2014. (Quatar).
Preko 200 plivača iz Hrvatske i izvan nastupiti će na prvom izdanju ovog velikog natjecanja, namijenjenog juniorima i seniorima. Postava plivača "Zadra" biti će dio ove plivačke priče a plivači mlađih dobnih kategorija kao i domaća publika moći će uživati u najboljim nastupima sudionika koji su na ovom natjecanju u top-formi, spremni za najveće trke koje je bazen Višnjik imao.

Pune tribine i velika imena hrvatskog plivanja na bazenu Višnjik zaplivati će 05. travnja s početkom u 15:00 i 06. travnja s početkom u 10:00 sati.
Svi ste dobrodošli na bazen Višnjik, dođite i navijajte za naše plivače koji će stati blok uz blok najboljim Hrvatskim plivačima.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu