Novosti

03.lipanj.2014.

ZAVRŠEN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA, UPISI U TOKU

PK ZadarU plivačkom klubu Zadar završen je tečaj obuke neplivača. Program u trajanju od 15 sati vodio je trener Željko Olujić. Tečaj su završili provjerom znanja plivanja, a svim malcima i njihovim roditeljima uprava i treneri Plivačkog kluba Zadar čestitaju na uspješnom savladavanju programa. Obuku neplivača pohađalo je 12 malih polaznika: Stipe Banić, Lucija Kovač, Elena Sabolić, Roko Emanuel Pašić, Petar Božidar Pašić, Ida Štivičić, Vitomira Brzaj, Petra Marnika, Karlo Perić, Iva Poljak, Lovre Uglešić i Ivan Rnjak.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Slijedeći turnus obuke neplivača na bazenu Višnjik započinje početkom u utorak 10.06.2014.. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com.

Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta.
Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno, zabavljajući i igrajući se, pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača. Program obuke osmišljen je za djecu od punih četiri i pol godina (i starije) koja imaju želju naučiti plivati a provodi se po verificiranom programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (2010.g. program obuke neplivača P.K. Zadar trenerice Danijele Kurtin, prof. verificiran je od strane Ministarstva).

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu