Novosti

19.kolovoz.2014.

ZAVRŠEN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA NA BAZENU KOLOVARE

PK ZadarZAVRŠEN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA NA BAZENU KOLOVARE
U tijeku upisi za novi turnus programa obuke neplivača na bazenu Višnjik


U Plivačkom klubu „Zadar“ završio je još jedan tečaj obuke neplivača. U ovoj grupi bilo je uključeno 15 malih neplivača. Nakon odrađenih 15 treninga djeca su u utorak 19.08. demonstrirali što su naučili u protekla tri tjedna.

Nakon završene provjere sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba Zadar svim malcima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Grupu malih neplivača u ovom turnusu trajanja od 15 sati vodili su trener Ivan Karavida, prof. i Silva Žabo. Mali polaznici obuke neplivača su;
Marta Lassowski, Tomislav Teofilov, Božo Botunac, Duje Marinović, Josip Baković, Lucija Kotlar, Josipa Kolić, Ivor Klarin, Ana Pera, Ivano Perić, Marin Milin, Eva Ban Pavlović, Laura Zubčić, Zara Lisica i Matija Babić.

Ovim putem iz P.K. Zadar pozivaju sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. Novi turnus obuke neplivača P.K. Zadar započinje sredinom rujna 2014. godine na bazenu Višnjik, a treninzi će se održavati tri puta tjedno u popodnevnom terminu.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu