Novosti

08.rujan.2014.

BAZEN VIŠNJIK OD POPODNE U FUNKCIJI, PRIJAVI SE ZA UPIS !

PK ZadarAko želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati i da usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema (nepravilno držanje, pretilost...), upišite ga u školu plivanja P.K. Zadar.

Škola plivanja P.K. Zadar na bazenu Višnjik započinje 15. rujna, treninzi se održavaju tri puta tjedno u jutarnjem ili popodnevnom terminu.
SVI NOVI ČLANOVI ŠKOLE PLIVANJA KOJI SE ZA UPIS PRIJAVE PUTEM MAILA ILI ONLINE KONTAKTA ZA PRVIH MJESEC I POL DANA TRENIRANJA PLAĆAJU POLA ČLANARINE!

Prije upisa svako dijete mora proći testiranje (od ponedjeljka do petka u 9:30h i 17:30h na bazenu Višnjik,testiranja vodi Josipa Nekić, prof.).

Jeste li znali da je plivanje bazičan sport i da znanje plivanja spada u osnovna motorička znanja? Program škole plivanja namijenjen je djeci i mladima (plivačima) a bazen Višnjik i stručni kadar P.K. Zadar pravo su mjesto za slobodno vrijeme Vašeg djeteta. Cilj plivačke škole je učenje plivanja kroz sve četiri tehnike, te razvoj različitih tjelesnih sposobnosti kroz igru i zabavu, gdje djeca zadovoljavaju svoje potrebe za kretanjem, igrom, druženjem i željom da nauče nešto novo, uz stručni i pedagoški nadzor profesora tjelesne i zdravstvene kulture. Kao individualan sport, dati će Vašem djetetu mogućnost samoostvarivanja kroz napredak svakim novim treningom a u svojoj grupi steći će prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.

Prijave i informacije:
Mob: 099 803 8521, 098 137 4604
Mail: info@pkzadar.hr, anja.pkzadar@gmail.com
Online kontakt: http://www.pkzadar.hr/kontakt

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu