Novosti

06.listopad.2014.

NASTAVAK UPISA U PROGRAME PLIVAČKOG KLUBA "ZADAR"

PK ZadarU P.K. Zadar i dalje traju upisi u programe;
- ŠKOLA PLIVANJA
- OBUKA NEPLIVAČA
- IGRAONICA

ŠKOLA PLIVANJA je program namijenjen plivačima koji žele usavršiti svoje plivačko znanje. Prije upisa svako dijete mora proći testiranje (radnim danom u 9:30 i 17:30 na bazenu Višnjik,testiranja vodi Josipa Nekić, prof.).

Za djecu neplivače imamo 2 programa: Igraonica za one najmlađe (3.5-4.5 g.) i Obuka neplivača za djecu od 4.5 g. i starije. Treninzi za neplivače održavaju se u popodnevnom terminu, upisi u tijeku!


Škola plivanja P.K. Zadar na bazenu Višnjik započela je 15. rujna, treninzi se održavaju tri puta tjedno u jutarnjem ili popodnevnom terminu.

SVI NOVI ČLANOVI PLIVAČKE SPORTSKE ŠKOLE (ŠKOLE PLIVANJA) KOJI SE ZA UPIS PRIJAVE PUTEM E-MAILA ILI ONLINE KONTAKTA ZA PRVIH MJESEC DANA TRENIRANJA PLAĆAJU POLA ČLANARINE!
Prije upisa u školu plivanja svako dijete mora proći testiranje (od ponedjeljka do petka u 9:30h i 17:30h na bazenu Višnjik,testiranja vodi Josipa Nekić, prof.).

Zašto baš plivanje:
Ako želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati i da usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema (nepravilno držanje, pretilost...), upišite ga u školu plivanja P.K. Zadar. Plivanje je bazičan sport koji pozitivno utječe na rast i razvoj, socijalizaciju i razvoj svih motoričkih sposobnosti. Kao individualan sport daje mogućnost samoostvarivanja, a radom u grupi djeca će steći prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.
Bilo da ste plivač ili budući plivač, dođite na bazen Višnjik, plivajte i učite s nama kroz igru i zabavu.

Prijave i informacije:
Mob: 099 803 8521, 098 137 4604
Mail: info@pkzadar.hr, anja.pkzadar@gmail.com
Online kontakt: http://www.pkzadar.hr/kontakt


Radno vrijeme ureda na bazenu Višnjik:
Ponedjeljak – petak : 08:00 - 10:00 i 17:00 – 19:00 sati.
Ured se nalazi desno od recepcije, naći ćete nas po oznakama P.K. Zadar!

PK Zadar PRIJAVNI LIST
PK Zadar KUĆNI RED ŠKOLE PLIVANJA
PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu