Novosti

06.studeni.2014.

ZAVRŠEN PRVI OVOSEZONSKI TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA

PK ZadarZAVRŠEN PRVI OVOSEZONSKI TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA

U tijeku upisi za novi turnus programa obuke neplivača


U Plivačkom klubu „Zadar“ završio je još jedan tečaj obuke neplivača. U ovoj grupi bilo je uključeno 16 malih neplivača. Nakon odrađenih 15 treninga djeca su u srijedu 05.11. pred punom galerijom i trenerima demonstrirali što su naučili u proteklih pet tjedana.
Nakon završene provjere sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama i diploma. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim malcima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.
Grupu malih neplivača u ovom turnusu trajanja od 15 sati vodili su trener Željko Olujić i Ivan Karavida, prof., a sudjelovali su:
Antonio Kolanović, Paulo Vrsaljko, Barbara Raić, Lana Šašić, Vice Šegarić, Adrian Lonić, Roko Lazanja, Petra Vučemilo, Ivana Franciska Rogić, Niko Nadinić, Luka Novak, Mikula Bobić, Vanesa Ošap, Lucija Anić, Filip Kujundžić i Robert Kapidžić.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu