Novosti

11.ožujak.2015.

PLIVAČKI KLUB „ZADAR“ DOBIO 13 NOVIH PLIVAČA

PK ZadarU Plivačkom klubu „Zadar“ završio je još jedan tečaj obuke neplivača. U ovoj grupi bilo je uključeno 13 malih neplivača. Nakon odrađenih 15 treninga djeca su u srijedu 11.03. pred prepunom galerijom i trenerima demonstrirali što su naučili u proteklih pet tjedana.
Nakon završene provjere sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama i diploma. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar" svim malcima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa. Grupu malih neplivača u ovom turnusu trajanja od 15 sati vodili su trener Željko Olujić i Lana Sigurin, a sudjelovali su: Antonija Anić, Melinda Šunjić, Maja Koritnik, Ivan Čulina, Mihael Glavan, Filip Kinda, Nikol Matić, Elena Marinkvić, Luka Modrić, Niko Karlović, Nina Ivoš, Barto Denković-Kraljev i Ria Govorčin.

Upisi za novi turnus je u tijeku, početak obuke je u ponedjeljak 16.03.2015. godine na bazenu Višnjik.Obuka obuhvaća 15 treninga u trajanju od 60 minuta. Na prvom treningu djeca se upoznaju sa trenerom, bazenom, onim što ih očekuje, razbija se strah od vode, a kako vrijeme odmiče kreće se prema naprijed s usvajanjem novih znanja. Uspješnost obuke iznosi oko 95%, a oni koji ne proplivaju u prvom, u tome uspiju u drugom turnusu.

Pozivamo sve neodlučne da nam se priključe u radu, druže se s nama, stječu nova znanja i budu dio naše velike plivačke obitelji. Dovoljno nazvati jedan od dva sljedeća mobitela 099/ 8038521 i 098/1374604, prijaviti se putem maila na info@pkzadar.hr ili posjetiti naš ured u sklopu bazena Višnjik svaki radni dan od ponedjeljka do petka ujutro od 8:00 do 10:00 sati ili popodne od 17:00 do 19:00 sati, ostalo je na nama. Nakon završetka obuke neplivača djeca mogu nastaviti u školi plivanja i uz stručnu pomoć nastaviti usavršavati svoje plivačko znanje.

Program obuke neplivača P.K. Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Program je osmišljen je za djecu od četiri godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi.

Ovim putem P.K. Zadar poziva sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave stojimo na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com.Više informacija o P.K. Zadar, programu obuke neplivača saznajte na stranicama kluba: www.pkzadar.hr.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu