Novosti

23.travanj.2015.

ZAVRŠEN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA - U tijeku upisi za novi turnus programa obuke neplivača

PK ZadarU Plivačkom klubu „Zadar“ završio je još jedan tečaj obuke neplivača. U ovoj grupi bilo je uključeno 15 malih neplivača. Nakon odrađenih 15 treninga djeca su u srijedu 22.04. pred prepunom galerijom i trenerima demonstrirali što su naučili u proteka tri tjedna.

Nakon završene provjere sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim malcima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Grupu malih neplivača u ovom turnusu trajanja od 15 sati vodio je trener Željko Olujić, a sudjelovali su: Niko Nadinić, Sunčana Horžić, Nikola Horžić, Patrik Jačan, Iva Poljak, Karla Fridl, Nikola Kukavica, Franko Ivković, Lorinc Bekeffy, Niko Škrbić, Karla Bubić, Luca Sessa, Ivan Černigoj, Mia Buljat i Dorotea Drča.

Plivački klub „Zadar“ ovim putem poziva sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave u P.K. Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača koja započinje 11.05.2015., treninzi će se održavati pet puta tjedno na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. "Zadar" verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu