Novosti

20.svibanj.2015.

U utorak 19.05. završena još jedna obuka neplivača P.K. Zadar, upisi za nove neplivače u tijeku!

PK ZadarU Plivačkom klubu „Zadar“ završio je još jedan tečaj obuke neplivača. U ovoj grupi bilo je uključeno 16 malih neplivača. Nakon odrađenih 15 treninga djeca su u utorak 19.05. pred prepunom galerijom i trenerima demonstrirali što su naučili u proteka tri tjedna.

Nakon završene provjere sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim malcima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Grupu malih neplivača u ovom turnusu trajanja od 15 sati vodili su treneri Željko Olujić i Lana Sigurin​ a sudjelovali su: Nikola Mikulić, Martina Šarić, Luka Ljubičić, Rita Kamber, Ema Hromin, Filip Župan, Rino Špralja, Ivan Noah Šare, Frane Marcelić, Đino Kurtin, Nikolaj Cukar, Niko Pilipović, Lori Sutlović, Sara Valjin, Sara Bolić i Mauro Kandić Grdović.

Plivački klub „Zadar“ ovim putem poziva sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave u P.K. Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u novu grupu obuke neplivača koja započinje u lipnju, treninzi će se održavati pet puta tjedno na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. "Zadar" verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu