Novosti

21.lipanj.2016.

STRAH ZA JUNAKA NIJE, U NOVIH 14 PLIVAČA „ZADRA“ JUNAK SE KRIJE

PK ZadarNEKA VAŠE DIJETE NAUČI PLIVATI U PLIVAČKOM KLUBU „ZADAR“ –
KLUB ČIJA PRIČA DRŽI VODU


Plivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 14 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz travanj i svibanj vodili su treneri Željko Olujić i Lana Sigurin. U obuci su sudjelovali: Anđela Dujak, Iva Dujak, Duje Gligora, Vita Jurlina, Iris Karamarko, Marcela Karamarko, Marieta Lovrin, Nola Pavešić, Andrija Radas, Leon Rončević, Matea Stručić, Karlo Šarić, Lovre Vuković, Noa Vuković.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.


Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač – junak svoje plaže! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.
Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u P.K. Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik i bazenu Kolovare.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu