Novosti

24.lipanj.2016.

Ljetna škola plivanja, bazen Kolovare

PK ZadarSVI NA PLIVANJE – SVI NA KOLOVARE!!!!

PLIVAČKI KLUB ZADAR UPISUJE NOVE ČLANOVE ZA LJETNU ŠKOLU PLIVANJA I OBUKU NEPLIVAČA - Pozivamo na upis sve koji imaju želju naučiti plivati ili usavršiti svoje dosadašnje znanje plivanja.LJETNA ŠKOLA PLIVANJA PLIVAČKOG KLUBA ZADAR OD 27.06. NA BAZENU KOLOVARE

Plivački klub „Zadar“ poziva sve djevojčice i dječake na upis u ljetnu školu plivanja!
Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Prije upisa svako dijete mora doći na testiranje, potrebno je ponijeti stvari za plivanje. Testiranja za upis u ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, na bazenu Kolovare od 27.06 u terminu 10:30 sati.
LJETNA ŠKOLA PLIVANJA P.K. ZADAR na bazenu Kolovare počinje 27.06. 2016., traje do 31. 08. 2016.


OBUKA NEPLIVAČA
U tijeku su upisi za obuku neplivača.

Prvi tečaj obuke neplivača na bazenu Kolovare počinje u drugoj polovici lipnja, treninzi će se odvijati svakim radnim danom u prijepodnevnom terminu.
Zadnji ovosezonski tečajevi obuke neplivača na bazenu Višnjik započinju 27.06.. Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente, te da su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.


PRIJAVE I INFORMACIJE:
Tajništvo kluba je od ponedjeljka 27.06. na bazenu Kolovare u novo uređenom uredu kluba (kod malog bazena).
mob: 099/803 8521, Anja Jelenić, tajnica
098/137 4604, Josipa Nekić, prof.
tel: 023/312 320
e-mail: info@pkzadar.hr,
anja.pkzadar@gmail.com


RASPORED TRENINGA;

PK Zadar Raspored treninga
PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu