Novosti

25.lipanj.2016.

Superplivači PK Zadar :)

PK ZadarSTRAH ZA JUNAKA NIJE, U NOVIH 16 PLIVAČA „ZADRA“ JUNAK SE KRIJE

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač – junak svoje plaže! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Grupu malih neplivača vodili su treneri Ivan Karavida i Tonći Matas. U obuci su sudjelovali: Leon Bosnić, David Brkić, Marieta Burić, Jure Dujak, Leona Glavan, Gabriel Gržan, Ivan Jelavić, Emanuela Juričev, Leonarda Juričev, Toma Kolić, Toma Luštica, Ivona Ljoka, Petra Pekić, Maro Pestić, Emili Starac i Mia Stipanov.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.


Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač – junak svoje plaže! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.
Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u P.K. Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik i bazenu Kolovare.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja na bazenu Kolovare!

Galerija:http://www.pkzadar.hr/galerija/186/zavrsni-sat-obuke-nepliva-a-24-06-2016-bazen-visnjik

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu