Novosti

11.srpanj.2017.

STRAH ZA JUNAKA NIJE, U NOVIH 15 PLIVAČA „ZADRA“ JUNAK SE KRIJE

PK ZadarPlivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 15 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz svibanj vodili su treneri Željko Olujić i Zlatka Glavurtić. U obuci su sudjelovali: Stipe Čvrljak, Lukas Horvat, Natko Katić, Nika Marinović, Ante Matić, Marietta Meštrović, Noemi Nagyua'ri, Tia Oštrić, Marko Paleka, Laura Spatola, Roko Šaban, Ivan Šarić, Ana Veselić, Dominik Veselić i Dominik Veselinović.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.


Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.
Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312320 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Kolovare.

Program obuke neplivača na bazenu Kolovare osmišljen je za djecu od pet godina i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu