Novosti

23.siječanj.2012.

TERAPIJA I ŠKOLA PLIVANJA ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU

PK ZadarDragi roditelji,

Plivački klub „Zadar“ organizira provođenje satova plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju. Glavni cilj nam je uključiti što više djece u plivanje, omasoviti sport invalida u našem gradu i omogućiti i Vašem djetetu užitak bavljenja plivanjem.
Plivanje, pa i sam medij vode, prepoznati su kao jedan od najboljih faktora pospješivanja zdravlja. Boravak u vodi važan je dio programa rehabilitacije koji pomaže općem stanju svakog djeteta, a posebno je pogodan za djecu s motoričkim poteškoćama.U sklopu navedene škole plivanja, djeca će dobiti stimulaciju kroz vid rehabilitacije, razvijajući percepciju i koordinaciju
Pozivamo Vas da dođete na bazen Višnjik, svi zainteresirani roditelji dobrodošli su sa svim pitanjima!
Djeca su podijeljena u manje grupe kako bi se omogućio individualan pristup svakom djetetu, uzimajući u obzir zdravstvene poteškoće pojedinca.
Osnovana grupa je već u samim počecima naišla na pozitivne komentare okoline i popriličnu zainteresiranost ciljne skupine.Treninzi se odvijaju na bazenu Višnjik u popodnevnim satima.
P.K. „Zadar“ već godinama surađuje sa O.Š. Voštarnica, DV Latica te vodi male i velike plivače a povratne reakcije svih sudionika su više nego pozitivne.
Omogućite i Vi svom djetetu pravilan razvoj i kvalitetnije odrastanje na bazenu „Višnjik“ uz pomoć educiranog kadra P.K. Zadar“.
U prilogu pogledajte Program rada u plivanju za djecu s poteškoćama u razvoju.


Kontakt telefoni:
Silva Žabo, trenerica plivanja (099 2579797)
Josipa Nekić, prof. glavni trener PK Zadar (098 1374604)
Anja Biloglav, tajnica (099 803 8521)

PK Zadar Program rada u plivanju za djecu s poteškoćama u razvoju
PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu