Novosti

31.listopad.2017.

STRAH ZA JUNAKA NIJE, U NOVIH 11 PLIVAČA „ZADRA“ JUNAK SE KRIJE

PK ZadarNEKA VAŠE DIJETE NAUČI PLIVATI U PLIVAČKOM KLUBU „ZADAR“ –
KLUB ČIJA PRIČA DRŽI VODU


Plivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 11 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz veljaču i ožujak vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. U obuci su sudjelovali: Mate Ćurčija, Duje Dragaš, Emanuel Galac, Fabian Kovačević, Toni Morović, Karmen Opsenica, Nik Prevolnik, Ruslan Pročenko, Larisa Šimac, Loren Šimac, Dorijan Štefanac.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.


Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.
Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.
Fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji: http://www.pkzadar.hr/galerija/228/obuka-nepliva-a-30-10-2017

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu