Novosti

02.travanj.2012.

ZAVRŠEN JOŠ JEDAN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA (30.03.2012.)

PK ZadarU P.K. ZADAR završen je još jedan turnus obuke neplivača. Ovaj tečaj u trajanju od 15 sati vodila je trenerica Silva Žabo, a sudjelovalo je 9 malih polaznika: Leonardo Šebljanić, Luka Jovanović, Luka Tkalčić, Luka Šunić, Ante Šunić, Lovre Pedišić, Gabriel Burčul, Lovre Šare i Jakov Modrić.
Tečaj je završio provjerom znanja plivanja 30.03.2012. a svim malcima i njihovim roditeljima čestitamo na uspješnom savladavanju programa. Djeca koja nisu u potpunosti savladala program mogu ponoviti tečaj nakon Uskrsa (10.04.2012.)a ostale pozivamo da kroz školu plivanja nastave usvajati osnovne plivačke vještine kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis u kancelariju P.K. Zadar ili na broj telefona: 099/8038521.
Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta.
Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno, zabavljajući i igrajući se, pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača. Program obuke osmišljen je za djecu od pune četiri godine (i starije) koja imaju želju naučiti plivati a provodi se po verificiranom programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (2010.g. program obuke neplivača P.K. Zadar trenerice Danijele Kurtin, prof. verificiran je od strane Ministarstva).

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu