Novosti

18.svibanj.2012.

ZAVRŠEN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA, UPISI U TOKU

PK ZadarZAVRŠEN TEČAJ OBUKE NEPLIVAČA, UPISI U TOKU


U P.K. „ZADAR“ završen tečaj obuke neplivača. Dvije grupe u ovom turnusu u trajanju od 15 sati vodili su trenerica Silva Žabo i trener Željko Olujić, a sudjelovalo je 18 malih polaznika: Romano Žuvić, Mia Duca, Lovre Fatović, Andro Mirčeta, Ivan Puhalović, Enzo Durut, Tereza Utković, Rafael Utković, Laura Karođole, Katarina Kozulić, Gabriel Burčul, Lucija Lora Milković, Noel Šebrek, Kimi Matulović, Nina Vrdoljak, Lucija Iglić, Leonardo Šebljanić i Lovre Badel.
Tečaj je završio provjerom znanja plivanja, a svim malcima i njihovim roditeljima P.K. „Zadar“ čestita na uspješnom savladavanju programa.

U toku su upisi za novi turnus obuke neplivača!
Prijave i informacije:
e-mail: info@pkzadar.hr
tel: 023/312320
mob: 099/8038521
098/1373604


Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta.
Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno, zabavljajući i igrajući se, pravo je vrijeme za upis u obuku neplivača. Program obuke osmišljen je za djecu od pune četiri godine (i starije) koja imaju želju naučiti plivati a provodi se po verificiranom programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (2010.g. program obuke neplivača P.K. „Zadar“ trenerice Danijele Kurtin, prof. verificiran je od strane Ministarstva).

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu