Novosti

10.srpanj.2012.

Najava prvenstva Hrvatske za kategoriju kadeta, ml. juniora, juniora i seniora, Rijeka, 12.-15.07.2012.

PK ZadarNa prvenstvu Hrvatske u plivanju koje se odvija od 12. do 15. 07 2012. u Rijeci nastupiti će čak 16 plivačica i plivača Zadra. Zahtjevne kvalifikacijske norme HPS-a odradili su u velikom broju disciplina, no nastupiti će u onima u kojima su najjači a boriti će se sa najboljim kadetima, mlađim juniorima, juniorima i seniorima Hravstkog plivanja. Nakon napornog treniranja nastupiti će u ukupno 62 kvalifikacijske trke a također i u postavama štafeta (kadetkinje, mlađe juniorke i juniorke).
Kadetkinje Anna Mladenović, Lucija Dukić, Andrea Anna Milin i Karla Donadić, kadeti Filip Petani, Borna Artć i Bruno Torbarina, mlađi junior Borna Dukić, mlađe juniorke Hana Zelić, Petra Marković, Tea Kadić, Maja Ninčević, Katja Čizmin i juiorke Lara zelić, Luara Čizmin i Ana - Marija Petani , postava su kluba na ovom ljetnom prvenstvu.
Podsjetimo, na zimskom PH koje se odvijalo u ožujku u Splitu juniorka Laura Čizmin došla je do 3 medalje (zlato na 50m prsno, srebra na 100 prsno i bronce na 50m leđno). Mlađa juniorka Hana Zelić bila je 4. na 50m slobodno , Katja čizmin 5. na 100 i 200 prsno au prvih 10 ušli su i P. Marković i T. Kadić, kadeti su bili sjajni 6,7, i 8. u svom godištu (F. Petani, B. Artić i B. Torbarina)
Puno sreće u iduća 4 dana i što više finalnih utrka našim plivačima!!

PK Zadar


 Web Trgovina Plivanja:www.shop4swimming.eu