Novosti


12.veljača.2021.
14. tjedan psihologije- aktivnosti Sekcije za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja HPD-a

PK ZadarViše informacija o tjednu psihologije saznajte na stranici www.psihologija.hr

U prologu dodatne informacije!

Vaš PK Zadar

PK Zadar LETAK
PK Zadar PLAKAT

12.veljača.2021.
PK ZADAR u starim terminima od 14.02.2021.

PK ZadarDragi plivači, dragi roditelji,
PLIVAČI PK ZADAR NA BAZENU PO STAROM RASPOREDU!
Ponosni smo na sve članove koji su se odazvali online treniranju tijekom perioda bez bazena, nije bilo lako izdržati ove zimske mjesece bez plivanja!
Sigurno smo da će svi naši mali i veliki plivači lako uĆi u stari ritam treninga u vodi!
Nakon pauze od 2 mjeseca, počinjemo sa veĆinom aktivnosti! Pozvamo sve stare članove da se vrate treninzima!
Od ponedjeljka, 14. veljače na bazenu Višnjik plivaju svi natjecatelji, grupe škole plivanja i svi plivači sa poteškoćama (program Sreća u vodi)!

Zbog novih pravila ponašanja na bazenu, na žalost, za sada ne možemo nastaviti i programe Obuka neplivača i Igraonica, kao niti sa najmlađim grupicama škole plivanja (sve grupice besplatnog programa Za dar, zaplivaj!). Novi kućni red bazena podrazumijeva zabranjen ulaz roditeljima i nemogućnost korištenja svlačionica. To znači da svi članovi sami ulaze na bazen a sve postradnje nakon plivanja (sušenje kose i oblačenje) obavljaju samostalno. Umjesto svlačionica svi članovi klubova koriste tribine; molimo roditelje za razumijevanje oko novog kućnog reda. Uz pridržavanje ovakvih epidemioloških mjera, omogućen je povratak djece i treninga na bazene.
Nadamo se da ćemo uskoro vratiti i one najmlađe na bazen!!! Molimo vas za još malo strpljenja; sve informacije možete dobiti na našim stranicama, u našem uredu ili na broj telefona 099/8038521.
UPISI u školu plivanja odvijaju se svaki radni dan, ujutro u 09:00, popodne u 17:30.
Za sve koji možda nisu pročitali do sad😊: bazenska voda se smatra okruženjem u kojem se korona virus ne prenosi, jer količina klora od 0.5 mg/l sigurno uništava humani koronavirus u vodi dok je korištena koncentracija klora u bazenima 1-1.2 mg/l. Također vlažnost zraka u prostorima oko bazena u kombinaciji s klorovim dioksidom značajno umanjuje infekcije nastale respiratornim patogenima. Stoga ukoliko i dođe do bliskog kontakta među djecom tijekom treninga, uvjeti koji vladaju u bazenskom prostoru onemogućavaju širenje virusa. Vrijeme provedeno van bazena (tribine) bit će ograničeno samo za presvlačenje, uz poštivanje mjera distance, kako bi se mogućnost zaraze svela na minimum.

SVI PLIVAČI po ulasku na bazen idu na tribine a treneri će ih uputiti na dio tribine predviđen za njihovu grupu. Maleni, bez straha, vaši treneri su tu za pomoć na tribinama!
Molimo plivače da kupaće kostime obuku kod kuće, da je što manje zadržavanja na tribinama.
NApomena: Grupa zd 13 (Željko Olujić, bacc.cin) ima novi termin PON SRI PET 18:00-18:45
Vidimo se na bazenu💙

PK Zadar ZADAR III
PK Zadar ZADAR I
PK Zadar ZADAR II
PK Zadar ZADAR IV
PK Zadar ZADAR VII
PK Zadar ZADAR VIII
PK Zadar ZADAR VI
PK Zadar ZADAR IX
PK Zadar ZADAR X
PK Zadar ZADAR XI
PK Zadar ZADAR XII
PK Zadar ZADAR XIII

28.prosinac.2020.
Produženje registracije pri HPS-u za 2021. godinu

PK ZadarPoštovani,

sukladno Pravilniku o registraciji članova Hrvatskog plivačkog saveza (HPS-a) produženje registracije za kalendarsku 2021. obavlja se do 15. siječnja 2021. godine.
Registracija je obavezna kada član nastupa na službenim natjecanjima HPS-a, tj. HPS uvjetuje prijavu svakog natjecatelja obaveznom registracijom.

Ukoliko imate želju registrirati člana P.K. "Zadar" pri HPS-u za 2021. godinu potrebno je napraviti PRODUŽENJE REGISTRACIJE.
Produženje registracije pri HPS-u je godišnje i traje cijelu kalendarsku godinu (od 01.01. do 31.12.2021.).
Godišnja članarina plaća se putem opće uplatnice; za kadete, mlađe juniore, juniore i seniore iznosi 150,00 kn, dok za kategoriju početnika i mlađih kadeta iznosi 50,00 kn.

Ukoliko član najkasnije do srijede 13.01.2021. godine ne produži članstvo nema pravo natjecanja na službenim natjecanjima HPS-a u 2021. godini. Neregistrirani članovi mogu se natjecati samo na natjecanjima klupskog županijskog ranga.

Natjecatelji ostvaruju pravo nastupa na natjecanjima ukoliko ispunjavaju sljedeće uvjete:
- Redovitost; od listopada 2020. godine na službenim natjecanjima (mini Grand prix, Grand prix, regionalnim prvenstvima i međunarodnim mitinzima) mogu sudjelovati samo članovi koji imaju 70% dolazaka na treninge,
- Uredno plaćene članarine; stanje duga možete provjeriti putem maila info@pkzadar.hr i
- Liječničku potvrdu; izdanu od liječnika sportske medicine, ne stariju od šest mjeseci.

Uplatu molim izvršiti na IBAN HR4224070001100136437 uz opis plaćanja navedite ime i prezime djeteta za koje se ista uplaćuje.

Vaš PK Zadar!


17.prosinac.2020.
OBAVIJEST O ČLANARINI ZA PROSINAC

PK ZadarEpidemiološkim mjerama donesenim 28.11.2020. od strane Nacionalnog stožera, obustavljene su do 21.12.2020. sve sportske aktivnosti i natjecanja osim za kategorizirane sportaše/plivače.
Na temelju donesenih mjera donesena je Odluka da se članarina za mjesec prosinac umanji za 50%, odnosno iznositi će 125,00 kn.
To se odnosi na natjecateljske grupe ZD I, II i III.
Također Vas molimo da podmirite sva dugovanja u ovoj godini.

Nadamo se što skorijem povratku na bazen kako bi nastavili s druženjem i treniranjem!

Hvala Vam na strpljenu i razumijevanju u ovo doba kada se svi zajedno moramo udružiti i sudjelovati u održanju zajedničkog zdravlja i zdravstvenog sustava u cjelini!

Vaš Pk Zadar!PK Zadar